Sarah Of Sweden fyller 15 år


I år firar mitt lilla företag 15 år ☺️🎉🎂
I 15 år har jag designat och tillverkat smycken och jag har älskat varje minut av mitt arbete. Jag har sålt över 5000 smycken till kunder i Sverige, Skandinavien, USA, Tyskland, Belgien, Österrike, Frankrike, Italien, Nederländerna, Portugal, Storbritannien, Irland, Schweiz, Luxembourg, Spanien, Grekland, Cypern, Slovenien, Polen, Kanada, Ryssland, Estland, Island, Australien, Nya Zeeland, Brasilien, Israel, Dubai, Indien, Turkiet, Vietnam, Singapore, Filippinerna och Japan.
Att vara egenföretagare är inte lätt, jag har behövt lära mig väldigt mycket på vägen. Man är ensam om besluten, man är sin egen marknadsansvarig, datoransvarig, ekonomiansvarig och kommunikationsansvarig. Man har ingen betald semester och om man blir sjuk så har man ingen ersättare. Men tror man på det man håller på med klarar man alla motgångar.
Min underbara man har alltid stöttat mig i mina beslut och mina vackra döttrar har alltid ställt upp som modeller fast de inte har haft tid ibland och min vackra modell Agnes har gjort mina smycken ännu finare.Tack Felicia, Ellinor och Agnes.

Och tack så mycket till dig som köper mina smycken, gillar mina inlägg och följer mig på Instagram. Tack för att du ger mig hopp och kärlek! Utan ditt stöd skulle jag aldrig kunna hålla på med det jag gör ❤️


Lämna en kommentar


Kommentarer måste godkännas innan de publiceras!